Alasto suomi aikainen siemensyöksy

Päivä, kuukausi, keskustelujen Etusivulle. Miten estä ennenaikainen siemensyöksy itsehoitona? Onko siitin erektiossa vaikea hallita tai onko siemensyöksyä vaikea ennakoida? Vastoin yleistä luuloa kyseessä ei ole nuorten miesten vaiva, vaan se on yhtä yleinen kaikissa ikäryhmissä. Ennenaikaisen siemensyöksyn syy voi olla psykologinen, elimellinen tai molemmat yhdessä. Voiko minulla olla ennenaikainen siemensyöksy, jos siitin kestä erektiossa usein vain pari minuuttia ennen laukeamista? Siemensyöksysi on aiemmin ollut normaali, mutta muuttunut myöhemmin liian nopeaksi. On kuitenkin tärkeä huomata, että ssri-läkkeiden käyttö ennenaikaisen siemensyöksyn hoitoon ei ole saanut hyväksyntä Euroopan Läkevirastolta (EMA) eikä Yhdysvaltojen läkeviranomaisilta (FDA). Lähteettömät tiedot voidaan kyseenalaistaa tai poistaa. Muitakin uusia läkkeitä ollaan kehittelemässä, mutta niiden markkinoille tulo saattaa viedä aikaa. Keskustele kumppanisi kanssa avoimesti.

Alasto suomi aikainen siemensyöksy - Keskustelu - Ennenaikainen

Näiden läkkeiden päivittäisellä käytöllä ielt pitenee merkittävästi, usein moninkertaiseksi, lähtötilanteeseen verrattuna. Lukija ja tilaaja, läkärin vastaus, ennenaikainen siemensyöksy jätti penis aikuisviihde suomi tarkoittaa liian lyhyttä aikaväliä yhdynnän aloittamisesta siemensyöksyyn. Näin ei kuitenkaan käy ja hyvin usein kumppani ajan mittaa kumppani turhautuu, mies tulee epävarmaksi ja seksi vähenee tai jopa loppuu kokonaan. Jos siemensyöksylatenssisi on haitallisen nopeaa vain ajoittain tai tilanteesta riippuen, ei kyse todennäköisesti ole varsinaisesta seksuaalihäiriöstä vaan seksin keston luonnollisesta vaihtelusta. Toisaalta kestoa on vaikea kehittä harjoittelemalla, mutta toisaalta ongelmaa voidaan hoitaa läkkeillä. Niin kuin kaikissa seksuaaliongelmissa, psykologiset tekijät ovat myös siemensyöksyongelmissa aina mukana pahentamassa tilannetta suorituspaineen ja epävarmuuden kautta. Useiden tutkimusten perusteella ennenaikaista siemensyöksyä esiintyy noin 10-20 prosentilla miehistä.

Kommentit (1)

  1. alasto suomi aikainen siemensyöksy sanoo:

    En ole mies, mutta meillä oli. Ainakin meillä on ongelma poistunut harjoittelemalla.. Nyt 6 vuotta naimisissa olleina harrastamme.

Jätä Vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *